Jelentkezés/információk

Mikor, és hol találkozunk?

Helyszín: 

Balatonfüred:

  • Rendszertudományi Innovációs Központ: csütörtökönként

A foglalkozás kezdete előtt 5 perccel találkozunk a bejáratnál.

Jelentkezés menete

A jelentkezési lap kitöltése nem jár fizetési kötelezettséggel, a bérletet e-mailes egyeztetés után állítom ki! A foglalkozásokon 6 fő vehet részt.

Azokat a 5-10 év közötti gyermekeket várom, akik szeretnek kézműveskedni, örömüket lelik a kreatív, elmélyült tevékenységekben, és persze szeretik a kihívásokat!

Árak/bérlet információk

A foglalkozáson való részvétel feltétele az előre megváltott 4 alkalmas bérlet, amit a jelentkezést követően, e-mailes egyeztetés után állítok ki. A bérlet ára 14.000.- Ft (azaz alkalmanként 3500.-Ft). A bérlet a megváltástól számítva 8 hétig érvényes. 

Miket készítünk, mit kell tudni a foglalkozásról?

A foglalkozásokon az alapanyagok, és a téma adott, de minden gyermek saját maga dönti el, pontosan mit szeretne kihozni ezekből. Mutatok több lehetőséget, de nem az a célom, hogy azt lemásoltassam velük, sőt… minden a kreativitásukra lesz bízva!

És hogy miket fogunk készíteni? Használati tárgyakat (pl. könyvjelző, ceruzatartó), játékokat (pl. memória, kirakó) és dekorációkat az évszaknak vagy az ünnepeknek megfelelően. Célom, hogy minél többféle anyaggal, és azok tulajdonságaival megismertessem őket, és az alkotás öröme mellett izgalmas, új dolgok megtapasztalásában, kipróbálásában legyen részük.

Mit kell magaddal hoznod?

A foglalkozásra semmit sem kell hoznod, minden alapanyagot, és elkészítéshez szükséges eszközt én biztosítok! Egyetlen dolgot szeretnék kérni, hogy a gyermekek "játszós", koszolható ruhában érkezzenek. Ugyan kötényt adni fogok nekik ha festésre kerül a sor, de biztos ami biztos, ne a legféltettebb ruhájukat viseljék.